Italiano Русский Български
Каталог полезных советов.

На този сайт ще намерите сума полезни съвети, които, както вярвам, ще ви бъдат полезни. Тук има препоръки за това как да съхраним здравето си, върнем красотата си и да спечелим пари от Интернет. Засега не всичко което Ви интересува е представено, но с течение на времето аз и моите сътрудници ще запълваме сайта с нови интересни статии...

Админка
Яндекс.Метрика

Най-добрия крем против бръчки на лицето


Самый лучший крем от морщин для лица

На всички е известно, че кремовете против бръчки могат да бъдат нощни или дневни. И всичко това не е уловка на козметичните компании. Разпостраненото мнение, че е достатъчно да се избере един вид крем, който да се приема по всяко време на денонощието е погрешно. В тази статия ще се опитаме да опровергаем някои от разпостранените митове и заблуждения, касаещи кремовете кротив бръчки.


Дневни и нщни кремове

Кремовете против бръчки за ноща или за деня могат да бъдат различни по състав и консистенция (плътност). Например, дневните съдержат в себе си филтри за защита от слънчевите лъчи (UVB и UVA), които изобщо не са нужни за нощните кремове. Кремовете против бръчки за нощно ползване на свой ред придават матов цвят на лицето за сметка на много по-леката консистенция. Разбира се, ако Вие използувате един или друг крем не по предназначение, няма да имате особена вреда, но съответно и също така никакъв ефект.


По-скъп – по-добър?

Дали ефективен крем против бръчки е този, който е по-скъп от останалите? Преценете сами. Като правило, основната цена в козметиката включва в себе си и покриването на разходите и многобройните изследвания, които производителя провежда в лабораториите си. Съответствено, по-скъпи ще бъдат тези кремове, чиято компания-производител разработва нови технологии. Тези инновации в областта на козметиката, които вече съществуват в кремовете от по висок клас, след някакъв промеждутък от време неизбежно ще се появят във всияки останали, само че цената им ще бъде доста по-ниска. Няма никакви гаранции, че скъпите кремове ще бъдат по-ефективни. Така или иначе всеки крем съдържа в себе си вещества, които регенерират кожата. По тази причина крем със средна ценова стойност може да покаже по-добър ефект, отколкото скъпата козметика.


Състав на ефективния крем против бръчки

Ако се разглежда от химическа гледна точка, то крема против бръчки би трябвало да съдържа в себе си множество различни вещества, започвайки от водата, растителните мазнини, простите органични съединения и завършвайки с по-сложни органични системи, например, белтъчините. Впрочен изобщо не е факт, че ползвателите отчитат всички тези моменти, избирайки за подходящ за себе си крем против бръчки. Татова препоръчваме в описанието на състава да се търси и наличието на глицерин, UF-филтри, растителни масла и витамини.


Нужен ли е крем за тези, които са едва на двадесет?

Това, че трябва да се борим усилено с приближаващата старост още от младежка възраст - не е мит. Двадесетгодишните девойки могат да употребяват козметични средства, разработени специално за млада кожа. Защо толкова рано? Същността на въпроса е в типа на кожата. Например, Например, кожа с петна или или мазна кожа могат да остареят доста по-бързо от кожа тип «праскова», затова крема в този случай ще бъде отлична профилактика за предотвратяването на ранни бръчки. Но, разбира се, не е нужно да се престараваме защото бръчки в млада възраст се появяват крайно рядко.


За тези, които са над шестдесет

Подпиштесь и получайте первым новостях.

Имя:
E-mail:

Съществъва мнение, че крем против бръчки е вече късно да се употребява от жени, които са вече над шестдесет. Това, разбира се не е истина! Да, с помоща на крем не е възможно на се предотвратят вече съществуващите бръчки, но затова пък може да се избегне появата на нови! Ефективен крем против бръчки – това е този крем, който е предназначен именно за Вашата възраст, именно такова средство ще покаже и възможно най-добър резултат.


Назад към каталога