Italiano Русский Български
Каталог полезных советов.

На този сайт ще намерите сума полезни съвети, които, както вярвам, ще ви бъдат полезни. Тук има препоръки за това как да съхраним здравето си, върнем красотата си и да спечелим пари от Интернет. Засега не всичко което Ви интересува е представено, но с течение на времето аз и моите сътрудници ще запълваме сайта с нови интересни статии...

Админка
Яндекс.Метрика


Моята биография


Аз съм роден в 1969 година в малко градче в България, предградията на Стара планина, разделено на две части от коритото на река Нишава, наречено Годеч. Там, след завършването на местното средно училище, завърших и техникума горско стопанство и дърводобив във Велинград. По характер съм мирен, сработвам се лесно с хората около мен(съученици, колеги).

Обичам да се шегувам, но имайки пред себе си някаква задача, цялото ми същество, душа и тяло са концентрирани там. Способен съм да не ям и почивам, докато не доведа до край моята идея. Това е накратко училищното ми досие. Да спомена малко и за трудовото. В армията, освен автомат Калашников, ме запознаваха и с функциите на порталния кран(две години).


1990/92 г. Работих като механик (обслуживане на компресори, метални преси) завод Ком, Годеч.

1992/94 г. Работих в държавно лесничейство (Годеч) и в това време се занимавах с дърворезба и изработката на дърводелските машини, които ми бяха нужни.

1994/99 г. Самостоятелна работа като дърводелец - дърводелски изделия, мебели, резба, и реставрация на такива.

1999 г. За кратко време започнах работа като ръководител на залесяванията и работите в разсадниците около Годеч (фирма Свогелес).

2000/2003 г. Продолжих своята самостоятелна работа като дърводелец и понякога отскачах на работа в Италия (пазара в България беше се сринал).


2003/2004 г. Работих като ръководител на производството в дърводелска фабрика принадлежаща на италянски приятели със състав около 20 работника. След като беше продадена, реших да тръгна със семейството си към Италия.

2004/2006 г. Работих в поддръжката на голяма частна къща и принадлежащия и терен(гори и ливади) в Умбрия. Бях строител, шофьор дърводелец, електричар...

2007/2008 г. Работих като метелмеханик и електротехник (провеждане на кабели и инсталации за обществено ползване, като градско осветление и т.н.). А също така и инсталации в заводи, схеми на запуск на електромотори, датчици и други от сорта.


2009 г. Септември. Преместих се (както винаги заедно със семейството си: жена, деца и котка) в Южен Тирол, Италия. Работих като дърводелец в различни фабрики, но така и не намерих работодател с който да се сработим. Южен Тирол представлява преходна област между италянския темперамент и немската студенина. Получения хибрид е нещо отрицателно. За мен това се изразява в думата "Einheimische" - Земляк. Най разпостранената форма на вестникарско съобщение: "Търся работник"... и добавено "Einheimische", "Дава се жилище под наем..." и добавено "Само на Einheimische ". А отгатнете, что же такое? Как нормално се нарича?


Тази мисловна функция заема голям процент от местния мозъчен процес, но има и изключения, които са рязка противоположност на всичко това. В свободното си време рисувах, дърворезбовах и се занимавах с уеб дизайн и графика. Като разбрах, че моите шансове на оцеляване, като психика и физика при посочените по-горе условия са минимални, аз реших да търся и други възможности, да започна собствена дейност или търсене на работа в по благоприятни райони, например в Австрия.

Подпиштесь и получайте первым новостях.

Имя:
E-mail:

Тази страница е направена напълно самостоятелно и нейната цел е демонстрирането на умения и подход, с цел намирането на точния работодателя или партньор.

Моля да бъда извинен за недостатъци и грешки в текстовете на български, руски и италянски.